اطلاعاتی در مورد دانشگاه ها و ظرفیت ها قسمت 2
اطلاعات کلی و جامع :
مدیریت اجرایی یا EMBA دوره ای 2 ساله است که شامل 28 تا 32 واحد میشه البته این تعداد بستگی به علاقه دانشجو و امکانات دانشگاه گاهی اوقات تا 36 واحد اجباری هم میتونه زیاد بشه ولی کمتر از 28 واحد دیگه غیر ممکنه !!! بهترین چارت درسی که دیدم به قرار زیره :
http://ie.iust.ac.ir/page.php?slct_pg_id=177&sid=1&slc_lang=fa
این برنامه درسی مخصوص دانشگاه علم و صنعت هست که به نظر خیلی کامل و جالب میاد.
معرفی دانشگاه ها :
دانشگاه تهران :
ظرفیت 6 نفر روزانه و 6 نفر شبانه ( 3 نفر سهمیه خاص و 9 نفر عادی )
دانشگاه تهران چندین پردیس نزدیک تهران داره که سعی داره هر کدوم رو مخصوص تعداد مشخصی از رشته ها بکنه مثلا کشاورزی و منابع طبیعی رو به پردیس کرج و ورامین انتقال داده ، مدیریت اجرایی رو هم تو پردیس قم برگزار میکنه ، همون اشکالی که در مورد MBA این دانشگاه مطرح شد در مورد EMBA اون هم تا حدی صادقه ، چون با توجه به فاصله ای که از تهران داره اساتید خوب علاقه چندانی به تدریس در اونجا رو ندارن.
هزینه دوره شبانه اش بسته به تعداد واحد های اختیاری و پیش نیازی داره که شما اخذ میکنین اما حداقل 4 و حداکثر 5 میلیون میشه.
اگه یکم زرنگ باشین و درس ها رو طوری انتخاب کنین که تو 1 روز بسته بشه امکان کار خیلی زیاده و حتی توصیه هم میشه چون دوره اجرایی به فشردگی ام.بی.ای نیست و به نوعی فرض بر اینه که شما با الفباء مدیریت آشنا هستین لذا اون انرژی زیاد رو نمیگیره تا از صفر شخص شروع کنه به یاد گرفتن ،حتی اگر هم به نوعی میخواین از صفر شروع کنین باز تعداد واحد ها خیلی کمتر از ام.بی.ای هست و امکان کار رو به هیچ عنوان نمیگیره.
مکان دانشکده ( قم ، حدودا 130 کیلومتر از تهران فاصله داره )
دانشگاه علم و صنعت :
ظرفیت 12 نفر روزانه ( 3 نفر سهمیه خاص و 9 نفر عادی )
دانشکده صنایع متولی اجرای این دوره هست ، کلا دید دانش آموخته به نوعی تلفیقی از صنایع و مدیریته ، چون مدرسین و اساتید همگی از دانش آموخته های صنایع - صنایع ، صنایع - مدیریت سیستم و بهره وری ، صنایع - سیستم های اقتصادی و اجتماعی هستن.
البته علم و صنعت هنوز تو این رشته اعتبار لازم رو کسب نکرده و هنوز بازار کار علاقه به جذب اونها زیاد نداره ، به طوری که تا مدت ها بعضی از فارغ التحصیلان کار مناسب با درآمد دلخواه را پیدا نمیکنند.
برخلاف همه دانشگاه ها ، علم و صنعت همکاری بسیار خوبی با دانشجو ها داره تا کمترین زمان ممکن رو تو دانشگاه باشن و هر چه زودتر برن خونه هاشون ! تنوع برنامه درسی هر ترم هم از ویژگی های این دانشگاه هست که تا حدی دست شما رو در انتخاب باز میزاره.
مکان دانشکده ( میدان رسالت ، خیابان علم و صنعت )
دانشگاه علامه طباطبائی :
ظرفیت 5 نفر روزانه و 5 نفر شبانه ( 2 نفر سهمیه خاص و 8 نفر عادی )
علامه طباطبایی مهمترین و پر طرفدار ترین دانشگاه تو دوره لیسانس برای دروسی مثل مدیریت ،حسابداری و اقتصاد هست ، همین محبوبیت هم به شکل نسبی باز در دوره فوق وجود داره ، شهرت این دانشگاه در ضمینه این گونه رشته ها دانش آموخته ها رو با بازاری تشنه و مشتاق برای جذبشون مواجه کرده ، من تعدادی از اساتید حسابداری این دانشگاه رو میشناسم که اساتیدی فوق العاده و مشاورینی متبحر هستن نه تنها درس بلکه تو کار هم بسیار جایگاه عالی دارن.
هزینه دوره شبانه هم تفاوت زیادی با دانشگاه تهران نداره و بین 4 تا 5 میلیون تغییر میکنه.
مکان دانشکده ( اگه اشتباه نکنم خیابان عباس آباد )
سازمان مدیریت صنعتی :
ظرفیت 15 نفر روزانه ای که باید پول بدن ! ( 3 نفر سهمیه خاص و 9 نفر عادی )
بهترین جایی که تو ایران میشه مدیریت یاد گرفت نه شریفه نه علامه طباطبایی ، فقط فقط فقط همین سازمان مدیریت صنعتی هست ، جو عالی ، اطلاعات به روز ، دانشجو های بسیار سطح بالا ( جایگاه کاری ) و ....
اولین دانشکده یا آموزشگاهی که تو ایران مدیریت به معنی اجرایی رو آموزش داد و تو این کار بسیار موفق هست ، تا وقتی طرح آ.ت.ت بود سازمان به راحتی به هر کسی که رتبه 1 رقمی داشت که اجازه ورود نمیداد ! کلا جایی است برای کسانی که چند سالی در سطوح مختلف، مدیریت کردن و تجربه زیادی دارن و میخوان این تجربه رو با دانش تلفیق کنن ، حاضرن تجربه هاشون رو منتقل کنن و کلاس و مجموعه ای پویا بسازن ، بر خلاف دانشگاه هایی مثل تهران ، شریف و... که شما شنونده ای و استاد سخنران ، یه مشت بچه تازه از لیسانس در اومده مثل خودم وجود داره ، تو سازمان مدیریت گاهی اوقات استاد شنوده است و دانشجو به او تجربه خود را منتقل میکند ، کسانی که قبول میشن از امکان کار عالی برخوردارن چون دوستان و همکلاسی هایی دستچین شده از سطوح عالی علمی و کاری دارن و این ، امکان کار یابی رو خیلی راحت تر میکنه ، از خوبی های این سازمان هر چی بگم کم گفتم چون خودم بسیار شیفته جو این دانشکده هستم...
امکان کار همزمان 100% وجود داره ،هزینه دوره یکم بیشتره و 5 تا 5.5 میلیون تومان میشه...
مکان دانشکده ( خیابان ولیعصر بالاتر از پارک ملت )
دانشگاه یزد :
ظرفیت 3 نفر روزانه و 3 نفر شبانه ( 1 نفر سهمیه خاص و 5 نفر عادی )
گرایش مدیریت تولید و عملیات داره ! من نمیدونم چی میشه یهو وسط این همه شهر یزد این رشته رو میزاره ! باز اگه مثل شاهرود با امیرکبیر همکاری میکرد عجیب نبود ولی جالبه که یکه و تنها این دوره رو برگزار میکنه ! اصلا نمیدونم چه جور جاییه ! آیا اصلا ارزش وقت و انرژی و پول رو داره یا نه ، ولی زیاد نمیشه بهش اعتماد کرد !
جالبه تنها دانشگاهی هم هست که گرایش داره !!!
مکان دانشکده ( قاعدتا یزد ! )
دانشگاه های پیام نور :
ظرفیت 5 تا 20 نفر !
واحد های بابل ، قشم ، تهران ، ساری ، ساوه ! چی بگم ؟! خوبه !
برای کسانی که میخوان حتما ارشد بشن یا ارشد اجرایی حتما بشن خیلی خوبه ولی برای من که خیلی کم از مدیریت میدونم اصلا مناسب نیست ، کسانی که اصلا وقت ندارن و با گذراندن این دوره ارتقاء شغلی قالب توجهی پیدا میکنن بهش فکر کنن یا کسانی که سرباز میشن و به هر قیمتی میخوان از سربازی فرار کنن !
دانشگاه آزاد :
ظرفیت 18 نفر
واحد علوم تحقیقات این رشته رو ارائه میکنه و با توجه به اعتباری که تو این چند سال کسب کرده نباید دوره بدی باشه ، البته دوستی که مهندسی مواد خونده بود به من گفت که دوره فوق العاده ای براش بوده و خیلی راضیه ، حداقل 6 واحد پیش نیاز به همه میدن تا سطح سواد همه تا حدی یک دست بشه ، اساتید زیادی رو مدعو میارن تا اسم دانشگاه خراب نشه ، هزینه دوره حدود 4 تا 4.5 میلیون تومان میشه و امکان کار فراهم هست فقط یکم رفت و آمد سخته چون دانشگاه نوک قله کوه واقع شده !!
==========================
در آخر چند تا رتبه دارم که هرکسی کچا قبول شده البته خیلی کمه ، ولی جدا فراهم کردن همین اطلاعات هم خیلی سخت بود برام :
رتبه 9 علم و صنعت روزانه
رتبه 11 تهران روزانه
رتبه 22 سازمان مدیریت صنعتی
رتبه 28 تهران شبانه
رتبه 41 سازمان مدیریت صنعتی
کلمات کلیدی :
» نظر